10 meest gestelde vragen ooit aan een roodharige!

10 meest gestelde vragen ooit aan een roodharige!

We hebben het allemaal weleens meegemaakt, in de kroeg, op school, bij de kapper of in het ziekenhuis. En dan komt er altijd die vervelende stilte waarin jij moet bedenken wat je het beste kan zeggen. Maar aan de geen roodharige wil je graag laten weten dat het genoeg is! Wij zijn soms namelijk moe van de volgende vragen.

Is dat je eigen haarkleur?

Heb je echt geen ziel?

Heb je ooit gehoopt dat je geen roodhaar hebt?

 

 

Heeft jou hele familie roodhaar?

Kom je uit Ierland, Schotland of Engeland?

Heeft iemand je ooit verteld dat je op ….. lijkt?

 

Ben je wild in bed?

Word jij dan helemaal niet bruin?

Ben je een vurig type?

Sterven roodharige echt uit?

 

Welke vragen hoor jij het meest?

 

By | 2017-10-20T09:01:39+00:00 september 10th, 2017|Als een roodharige door het leven!, Lekker Leven|Reacties uitgeschakeld voor 10 meest gestelde vragen ooit aan een roodharige!

About the Author:

Een kijkje in het leven van een roodharige! Wat super leuk dat jij vandaag mijn artikel hebt gelezen. Mijn naam is Amy, woonachtig in Breda en 28 jaar oud! Naast mijn fulltime baan in de gehandicaptenzorg ben ik mede organisator bij de Roodharigendag. Maar natuurlijk heb ik ook weleens vrije tijd waarin ik veel reis, leuke dingen doe met vrienden maar soms ook heerlijk in mijn hangmat op mijn balkon kan genieten van een goed tijdschrift. Dit alles en nog veel meer deel ik met jullie op mijn pagina! Mocht je meer over mij willen weten of een vraag willen stellen kan dat altijd via info@astoldbyaginger.nl