Deze 10 reizen moet je echt een keer maken!

Deze 10 reizen moet je echt een keer maken!

Er zijn toch echt wel reizen die je ooit een keer moet hebben gemaakt en die op je bucket list blijven staan en thuis horen. Dingen die je echt een keer moet hebben gedaan als het om reizen gaat dan zijn dit de 10 reizen die je ooit een keer moet maken.

De jungle in

Op avontuur in de jungle, met tropische geluiden om je heen wilde apen die heen en weer slingeren en overal prachtige bloemen. De mooiste bestemming hiervoor kun je in Zuid-Amerika vinden, kies bijvoorbeeld voor het Amazonegebied in Brazilië en vind het grootste regenwoud van heel onze planeet.

Roadtrip door Europa

Vergeet vooral niet ons leuke Europa met al zijn prachtige plekken. Wereldsteden zoals Barcelona, Londen, Berlijn, Parijs en Rome zijn allemaal dichtbij en makkelijk te plannen voor een weekendje, maar wat dacht je ervan om er een roadtrip van te maken? Tent achterin de auto en gaan!

Stedentrip in New York City

Het is DE stedentrip. Tijdens deze trip moet je dan ook echt op het dak van The Empire State Building staan, chillen in Central Park en het Vrijheidsbeeld zien..

Hiken in Nepal

Nepal?! Een prachtige land met een prachtige cultuur maar vooral een prachtig Hike gebied, hike naar het Mount Everst Base Camp, Mount Everst de hoogste berg van de wereld die wil je toch hebben gezien?

Snorkelen in het Great Barrier Reef

Het Great Barrier Reef waar je het grootste koraalrif ter wereld kunt vinden, een gebied dat vijf keer zo groot is als Nederland. Het is de allermooiste lek om lekker te snorkelen. De diversiteit van de onderwaterwereld is prachtig en ongekend.

Het noorderlicht spotten in Scandinavië

Pas wanneer je het noorderlicht hebt gezien, weet je pas hoe indrukwekkend dit is. Het is bijna niet te omschrijven wat er door je om heen gaat als je dit ziet en hoe mooi het is wat er zich boven je afspeelt. Er zijn verschillende landen waar je dit kun zien, mijn voorkeur gaat echter naar IJsland.

Backpacken in Thailand

Yes Thailand! Een prachtig land met veel diversiteit, duiken, strand, steden, jungle, cultuur je vind er van alles. En het overigens nog heel erg gemakkelijk om te backpacken op iedere hoek van de straat vind je namelijk een reiskantoor. Daarnaast is het een goedkoop land!

Roadtrippen in de VS

Death Vally, Yosemite NP, Zion NP, Los Angeles en San Francisco.. Een aantal hoogtepunten van een reis door de VS. Huur een camper of een auto en maak de roadtrip van je leven.

Op safari in Afrika en spot the big 5

Op zoek naar de vijf grootste en gevaarlijkste dieren die in de Afrikaanse wildernis voorkomen, maar dan wel met je eigen fototoestel. De big 5 spotten in Afrika is voor velen een droomreis. Weet jij waar je die kunt spotten?

De Trans Siberië Express

Het wordt de treinreis van je leven, de trans Siberië Expres.. De officiële route van Moskou naar Vladivostok. Het is de langste spoorlijn ter wereld, een treinreis van maar liefst 9.287 kilometers deze reis neemt je mee door de bergen en vlaktes van Siberië. Je kan er ook voor kiezen om van Moskou naar Beijing te gaan, de Trans Mongolië Expres.

Welke reis staat er bij jou op je bucket list? En welke kun je al afvinken?

By | 2017-10-20T09:29:02+00:00 augustus 27th, 2016|Reistips|Reacties uitgeschakeld voor Deze 10 reizen moet je echt een keer maken!