10 verschillende vriendinnen die iedereen heeft.

10 verschillende vriendinnen die iedereen heeft.

Vriendinnen, ze komen en gaan en sommige blijven voor altijd! Vriendschappen ontstaan vaak niet op dezelfde plek of op hetzelfde moment. Ze kunnen ontstaan op school, tijdens je studie, je sport of op je werk. Wat voor verschillende vriendinnen je ook hebt, ze betekenen iets voor je! Je hebt verschillende type vriendinnen, maar wat voor vriendinnen heb jij eigenlijk?

De stapvriendin

De vriendin die altijd in is voor een feestje of een wijntje. Tijdens een stapavond is zij vaak de eerste die wijn bestelt en tijdens het uitgaan is zij degene die altijd als laatste overblijft. Ze is hartelijk, spontaan en staat overal voor open. Zij is diegene met wie je nieuwe avonturen kunt maken en nieuwe mensen kunt ontmoeten. Een bijkomend weetje is ook dat zij vaak degene is met een kapot beeldscherm. En altijd in voor een shotje tequila.

De eetvriendin

De vriendin met wie je altijd kunt eten. Zij bereid heerlijke gerechten, vaak helemaal zelf bedacht of uit een kookboek zoals “Koken met Karin zonder pakjes en zakjes”. Zij is ook vaak degene die het gezellig vindt om te eten. Je kunt gezellig met haar kokkerellen en over de markt struinen om op zoek te gaan naar nieuwe ingrediënten, waarmee jullie iets lekkers kunnen maken.

De vriendin die alles van je weet

Deze vriendin ken je waarschijnlijk het langst. Zij weet alles van je! En niet alleen van jou, maar ook van je ouders, je broers/zussen,  je ex-vriendjes, je andere vriendinnen of je hond. Met deze vriendin kun je altijd praten over van alles. Zij staat altijd voor je klaar en op haar kun je bouwen. Daarnaast is zij ook degene bij wie je echt je zelf kunt zijn. Maar let op; zij kan ook kritisch zijn en een eerlijk antwoord geven, waarop je vaak niet zit te wachten.

De shopvriendin

Zodra je salaris is gestort, heeft zij al geappt: “Zullen we gaan shoppen?” Met haar kun je winkel in, winkel uit. Uiteindelijk hebben jullie dan niks gekocht. Zij is ook degene die altijd met de laatste mode meeloopt en geld uitgeeft aan haar uiterlijk. Maar zij geeft andere ook graag advies in het dragen van kleding. Altijd als je haar ziet, heeft zij kleding aan die je nog nooit eerder hebt gezien.

De chill vriendin

Bij deze vriendin kun je heerlijk op de bank chillen in je joggingbroek. Je kunt met haar een heerlijk theetje drinken en een echte vrouwenavond inplannen. Zij is ook degene die op je bank kan gaan liggen en een kleedje over haar heen trekt. Met haar kun je lekker een film kijken zonder dat er doorheen gepraat wordt.

De vriendin die je overal voor wilt waarschuwen

De vriendin die altijd zegt, kijk uit of pas op! Zij speelt graag op safe en houdt niet van gekke dingen. Het liefste wilt ze huisje, boompje, beestje en wilt ze ervoor zorgen dat jij dat ook doet. Als je iets anders doet, ziet ze daar veel gevaren in. Je kunt je bij haar veilig voelen en erop vertrouwen dat er geen gekke dingen gebeuren.

De werkvriendin

De collega met wie je altijd kunt lachen om de meest rare dingen, met wie je onder besprekingen veel kan bijpraten, maar van werken soms weinig terecht komt, omdat jullie zoveel moeten bijpraten. Zij houdt van werken met jou. Als jij ziek bent, vindt zij er geen drol aan. Je kunt met haar ook heerlijk over andere collega’s roddelen.

De sportvriendin

De vriendin met wie je in de regen nog steeds gaat hardlopen of die tijdens een regenbui daar een goed alternatief voor verzint. Met haar kun je altijd je adrenaline kwijt, ze houdt van sporten! Maakt niet uit wat, maar ze houdt ervan. Met haar kun je gerust een actieve vakantie inplannen.

De vriendin die al  moeder is

Mama, mama, mama… Als je bij haar op visite bent, is er altijd het kindje die tussen de gesprekken door het woord ‘mama’ zegt. De vriendin die op jonge leeftijd al kinderen krijgt, omdat ze dat graag wilt. Zij houdt er van om voor iemand te zorgen, dus ook voor jou. Als je daar bent, ga je altijd met een volle buik weer weg. Helaas is dit ook de vriendin die het vaakst afzegt en die vaak te laat komt.

De vriendin die je één keer in het jaar ziet, maar dat het altijd goed voelt.

Eén keer per jaar zie je haar en dan voelt het alsof jullie elkaar gisteren nog zagen! Het voelt gewoon altijd goed, maakt niet uit hoe vaak je haar ziet. Het leuke is, dat ze eigenlijk ook veel van je weet, maar dat je ook altijd wat bij te praten hebt. Zij is ook degene die van avonturen houdt en graag in het buitenland is om te reizen of studeren. Jullie houden vaak contact via Facebook of Whatsapp.

Herkenbaar? Welke vriendin ben jij?

2017-10-20T09:35:36+00:00