7 creatieve manieren om met je vakantiefoto’s om te gaan!

7 creatieve manieren om met je vakantiefoto’s om te gaan!

We maken allemaal foto’s met onze digitale camera’s of smartphones. Maar wat doe jij altijd met de foto’s als je terug komt van vakantie? Meestal blijven ze staan op je camera, deel je ze op Facebook/Instagram of maak je er een fotoboek van. Vandaag heb ik voor jullie 7 andere toffe dingen opgezocht voor wat je kunt doen met je vakantiefoto’s!

Puzzelen

Puzzelen is weer helemaal hot! Waarom dan geen puzzel maken van je eigen vakantieherinneringen. Je kunt via Hema.nl een gave puzzel laten maken van je eigen favoriete foto. Vervolgens plan je een avondje bijkletsen met je vriendinnen en vertel je tijdens het maken van de puzzel je mooiste verhaal bij de foto.

Magneten

Je kent het wel, je loopt door de souvenirstraatjes op zoek naar de leukste magneet voor jouw koelkast! Maar het is toch veel leuker om die zelf te maken? Via blokker kun je een eigen magneet maken met jouw favoriete foto.

Reisdagboek

Houd je tijdens het reizen altijd een dagboek bij? Houd voortaan wat ruimte over en plak je foto’s tussen je verhalen. Zo heb je gelijk een mooi boekje met al je foto’s en verhalen.

Polaroid foto’s

Koop een instamax camera en maak foto’s met al je nieuwe vrienden! Het leuke van deze camera is dat de foto’s er gelijk uitkomen via het polaroid systeem. Je hebt niet alleen direct een super leuk aandenken om aan je nieuwe vrienden te geven, maar je hebt ook foto’s met een originele filter.

Fotobehang

Print de leukste foto’s uit en hang deze bijvoorbeeld op die ene kale muur in de keuken! Je hebt gelijk een super mooi en origineel behang met allemaal mooie herinneringen.

Lomography foto’s

Lomography, ken je dat al? Dat zijn camera’s met een super mooi en origineel design waar je nog ouderwetse rolletjes in kunt doen. De rolletjes kun je kopen bij de Hema. Met deze camera is het altijd een verassing hoe je foto’s eruit komen te zien… Een echte aanrader!

Prikbord

Ken je die ouderwetse prikborden van kurk nog? Probeer er één te kopen en prik al je mooiste foto’s erop. Je kunt een combinatie maken met al je entree kaartjes, boardingpasses en buskaartjes. Every picture tells his own story

Wat doe jij altijd met je vakantiefoto’s?

By | 2017-10-20T09:34:45+00:00 juni 26th, 2016|Reistips|Reacties uitgeschakeld voor 7 creatieve manieren om met je vakantiefoto’s om te gaan!

About the Author:

Een kijkje in het leven van een roodharige! Wat super leuk dat jij vandaag mijn artikel hebt gelezen. Mijn naam is Amy, woonachtig in Breda en 28 jaar oud! Naast mijn fulltime baan in de gehandicaptenzorg ben ik mede organisator bij de Roodharigendag. Maar natuurlijk heb ik ook weleens vrije tijd waarin ik veel reis, leuke dingen doe met vrienden maar soms ook heerlijk in mijn hangmat op mijn balkon kan genieten van een goed tijdschrift. Dit alles en nog veel meer deel ik met jullie op mijn pagina! Mocht je meer over mij willen weten of een vraag willen stellen kan dat altijd via info@astoldbyaginger.nl