De 9 beste travel apps voor traveljunkies!

De 9 beste travel apps voor traveljunkies!

Dit is dè tijd van reizen met je telefoon, tablet of computer. Maar welke apps zijn nou het fijnst en leukst?

1 Google Maps

Wie kent het niet, Google Maps! Via deze app kun je plattegronden en satellietfoto’s bekijken, maar je kunt ook een route uitstippelen! Wist je dat je de app zelfs offline kunt gebruiken? Dit kun je doen door van te voren via internet al de route uit te stippelen en via start te hebben geactiveerd. Daarna kun je offline je route volgen, zonder internet te gebruiken. Handig toch?

2 Booking.com

De beste app als het gaat over hotels, appartementen en hostels boeken! Je krijgt direct een bevestiging, maar je kunt ook offline je reserveringen checken! Daarnaast geeft Booking.com ook vaak een tips in de vorm van een reisgids.

3 Currency

Je kent het wel. Je bent in een nieuw land met een vreemde valuta en je bent continu aan het omrekenen! De currency app is dè app waarmee je dit in één keer kunt doen. Je stelt de app in op de plaats van bestemming en kiest de valuta. Je toetst het uitgegeven bedrag in en de app rekent het simpel en snel voor je om!

4 Skyscanner

Skyscanner bespaart je geld en tijd door snel de goedkoopste vluchten te vinden. Het is een gratis, flexibele en gebruiksvriendelijke app. Deze doorzoekt miljoenen routes van honderden luchtvaartmaatschappijen.

5 Tripadvisor

Tripadvisor is een internationale website, waarop deelnemers en volgers foto’s en beoordelingen kunnen plaatsen en lezen. Een handige app als jij op zoek bent naar wat je kunt doen in een leuke en nieuwe stad. Ook vind je door deze app de plekken waar niet iedereen komt.

6 Google translate 

De app die super handig is als jij bijvoorbeeld de weg wilt vragen in een andere taal. Of als je tijdens het uigaan die ene lokale jongen wilt aanspreken over zijn mooie ogen! Kijk alleen wel uit. De app is niet altijd even betrouwbaar en vertaalt sommige woorden anders dan ze eigenlijk horen te zijn.

7 Facetime/Skype

Facetime en Skype! Iedereen kent deze apps! Maar ze zijn super handig voor als je in contact wilt blijven met het thuisfront.

8 World Clock – Time Zones

Je kent het wel, je gaat naar een ander land en je vergeet telkens hoe laat het bij het thuisfront is. Via deze handige app kun jij je favoriete landen toevoegen, zodat je gelijk kunt zien hoe laat het daar is.

9  Journi

Wat een super leuke app is Journi! In deze app kun jij je eigen reisverslag maken. Door heel simpel een land toe te voegen, elke dag een foto te maken of een stukje te schrijven. De app onthoud waar het was. Helemaal leuk dus. Je kunt je verslagen zelfs delen met vrienden die ook gebruik maken van de app.

Welke app ga jij zeker weten gebruiken tijdens je reis?

By | 2017-10-20T09:35:46+00:00 juni 8th, 2016|Reisartikelen, Reistips|Reacties uitgeschakeld voor De 9 beste travel apps voor traveljunkies!

About the Author:

Een kijkje in het leven van een roodharige! Wat super leuk dat jij vandaag mijn artikel hebt gelezen. Mijn naam is Amy, woonachtig in Breda en 28 jaar oud! Naast mijn fulltime baan in de gehandicaptenzorg ben ik mede organisator bij de Roodharigendag. Maar natuurlijk heb ik ook weleens vrije tijd waarin ik veel reis, leuke dingen doe met vrienden maar soms ook heerlijk in mijn hangmat op mijn balkon kan genieten van een goed tijdschrift. Dit alles en nog veel meer deel ik met jullie op mijn pagina! Mocht je meer over mij willen weten of een vraag willen stellen kan dat altijd via info@astoldbyaginger.nl