Loading...
Over As Told By A Ginger 2017-09-13T11:29:47+00:00

Over As Told By A Ginger

Hoi, mijn naam is Amy oprichtster van As Told By en blogger achter As Told By A Ginger. Al zolang ik mij kan herinneren ben ik opgegroeid met verhalen schrijven of het nou in de vorm was van een vaar logboek bijhouden, zelfgemaakte verhaaltjes schrijven naar vrienden of bandjes opnemen met allerlei leuke en kleine verhalen! 

Ik ben en blijf gefascineerd in andere culturen, landen en talen. In mijn kindertijd heb ik altijd vele avonturen beleefd op de boot van mijn ouders en tijdens de wintersport. Maar in mijn tienerjaren wilde ik MEER!

Maar voornamelijk sportief bezig zijn en dit combineren met vakanties dat was mijn doel dus ik besloot te gaan surfen in Frankrijk en Spanje.

Na vele vakanties in Europa en een kort bezoek aan Marokko & Thailand, heb ik samen met vriend besloten om in januari 2016 onze baan & huis op te zeggen en 10 maanden te gaan leven in o.a Bali/Nepal/Spanje. Op de website vind je daar onder andere wat verslagen over terug maar ook als je naar mijn Youtube kanaal gaat, kun je een wekelijkse VLOG terug vinden over mijn werkzaamheden daar.

Vanwege toch wel een beetje het gemis aan mijn vrienden en familie zijn we in oktober 2016 terug gekomen in de leuke stad Breda.  Maar in de korte tijd hebben wij zeker niet stil gezeten en hebben wij al heel wat tripjes weer achter de rug, ook deze kun je vinden op de website!

 

Maar waar komt dan de naam As Told By A Ginger vandaan?

Dit heeft voornamelijk met mijn alleszeggende haarkleur te maken. Waar ik toch stiekem wel een beetje trots op ben, vanuit deze naam schrijf ik ook artikelen over mijn heerlijke leven als een echte Redhead.

 

In 23 woorden

Amy, Ginger, Dordrecht, Utrecht, Bali, Nepal, Spanje, Breda, 27 maart 1989, Sportief, Chaotisch, Duizendpoot, Gezelligheid, Sociaal, Gehandicaptenzorg, Kinderopvang, Barista, Social Media, Leergierig, Vrienden, Muziek, Reisluchtig, Netflix!

 

Vragen? Stuur een mailtje via het contact formulier, een Facebook berichtje of spreek mij gewoon aan als je mij tegen komt!