Back to normal life.

Back to normal life.

Velen van jullie weten ondertussen al wel dat ik samen met mijn vriend weer het Nederlandse leven heb opgepakt. Maar wij hebben sinds oktober ook niet bepaald stil gezeten. Wat hebben wij allemaal gedaan?

Met een grote jetlag van de prachtige reis in Peru, konden we de dag na terugkomst gelijk al onze sleutel ophalen van ons nieuwe appartement in jawel de leuke en Brabantse stad Breda. Gelukkig hoefde we niet veel aan ons huis te doen en konden we er gelijk in.

En dat scheelde want de volgende dag begon ik dan al gelijk bij mijn nieuwe werk, ik ging als gastouder werken voor een Nederlandse kinderopvang organisatie in een gezin met drie kinderen. Maar ook starte ik in de horeca, waar ik mijn barista skills die ik eerder in Nepal had geleerd in uitvoering kon brengen allemaal super leuk en uitdagend!

Het reizen, ja dat blijft kriebelen! Dus gelukkig konden we al in December naar Brussel om oud & nieuw te vieren, wat is die stad veranderd ten opzichte van jaar geleden! Dit heeft dan natuurlijk ook alles te maken met de aanslag die hier heeft plaats gevonden. Ook stond onze tweede vakantie alweer gepland, een paar dagen heerlijk lekker snowboarden in een klein maar o zo mooi skigebied in Duitsland! Heerlijk om op de plank te staan en de sneeuw onder je uit te voelen zoeven.

Maar ook nummer drie stond alweer gepland, een heerlijk lang weekend naar Faro in Portugal! Wat een mooi gebied is de Algarve, hier hebben we een auto gehuurd en zijn we langs de kust gereden/ de stad Faro bezocht en nog veel meer! Heerlijk om er even echt tussen uit te zijn.

Na deze heerlijke vakantie kreeg ik te horen dat ik een full-time baan aangeboden kreeg bij een gehandicaptenzorg instelling als persoonlijk begeleider! Super leuk, en dit hoop ik dan ook nog een poos te kunnen doen. Nu ik weer een beetje mijn leven op orde heb, was het ook weer tijd om vrijwilligerswerk op te gaan pakken.

Kennen jullie heel toevallig de Redheaddays hier in Breda?? Samen met vele andere organisatoren ga ik een prachtig weekend organiseren in September voor iedereen die toevallig ook een Ginger is! Voor deze organisatie ga ik wekelijks een artikel schrijven via deze site over veel topics die te maken hebben met roodhaar!

Mocht je leuke suggesties hebben voor het schrijven van een artikel over roodhaar, laat het mij weten!

 

 

2017-10-20T09:22:01+00:00