De beste tips om zolang mogelijk jouw travel vibe vast te houden!

De beste tips om zolang mogelijk jouw travel vibe vast te houden!

Verrek je horizon en ontdek nieuwe plekken op de wereld. Door te reizen realiseren we hoe belangrijk het is om de wereld te ontdekken en niet op dezelfde plek te leven.

Natuurlijk kijk ik er naar uit om vrienden en familie weer te zien en een heerlijke bruine boterham met pindakaas en lekker gekoelde melk! En natuurlijk wil ik iedereen vertellen over al mijn avonturen iedereen zou dan ook goed kunnen luisteren hierna. Maar niemand kan echt begrijpen hoe ik mij zou voelen om weer terug te zijn en weer. Het fijne gevoel van thuis komen zou dan zoals velen ook snel verdwijnen zodra je weer in je oude ritme komt en ziet dat iedereen eigenlijk hetzelfde is gebleven. Iedereen spreekt weer de taal die jij kan verstaan, en niemand zou zich meer afvragen waar je vandaan komt en wie je bent.

Maar hoe kan ik nu het beste deze travel vibe vasthouden?

#1 EEN NIEUW DOEL IN HET LEVEN

Lang is deze reis het doel geweest waar ik maanden naar uit keek. Nu wordt het weer tijd voor een nieuw doel, een nieuwe baan, een nieuw appartement allemaal grote dingen die nu weer op mijn pad komen. Maar ook hier geldt de bekende quote: niet bestemming maar de weg ernaar toe is waar het geluk in zit

#2 GA IK BIJ MIJN BACKPACK NEERZITTEN OF GA IK VERDER?

Dat heb je meer zelf in de hand dan je denkt. Niemand heeft invloed op wat er buiten gebeurd., zoals de sleur van het eigen vertrouwde leven. Maar je kan wel zelf bepalen hoe je daar mee om gaat. Door het geluk intern op te zoeken word je minder afhankelijk van de emotionele achtbaan. Zoek de mensen op die je nieuwe energie geven, en waar je net zoveel energie van krijgt zoals tijdens je reis.

#3 GEEF ALLES EEN PLEK

Probeer een mooi foto album te maken en schrijf korte verhaaltjes. Stippel de route uit op een landkaart en hang hem aan je muur. En natuurlijk mag jij alle foto’s en filmpjes 100 keer terug kijken

#4 AVONTUREN MAAK JE ZELF!

Ga vaker iets spontaans doen zonder het van te voren gepland te hebben. Iets wat je nog nooit hebt gedaan of ga naar plekken waar je nog nooit ben geweest. Of doe alle toeristische dingen in je eigen stad. Wedden dat je je dan net zoals een toerist voelt.

#5 DANKBAAR

Je hebt net een prachtige reis gemaakt, veel avonturen beleefd nieuwe mensen ontmoet en boven al je bent een rijker mens geworden! Treur niet teveel om het gemis maar vier wat je ervoor terug hebt gekregen. Jij bepaald zelf hoe je jouw leven indeelt.

#6 EENMAAL BESMET MET HET REISVIRUS?? DAN GAAT HET NOOIT MEER WEG!

Boek alvast je volgende reis en droom erover ga het plannen! Maak een bucketlist. Geen tijd of geld? Maak dan kleien uitstapjes dichterbij.. Een keer naar een Europese stad is toch ook heel gaaf.. Nieuwe plekken zijn prikkelend voor al je zintuigen en kunnen je weer terugbrengen naar de fijne travelvibe.

Ik ben erg benieuwd of ik met al deze tips de eerst komende maanden door kan komen, maar ik neem aan van wel!

HEBBEN JULLIE NOG TIPS DIE JE HIERAAN KAN TOEVOEGEN?

By | 2017-10-20T09:21:53+00:00 oktober 10th, 2016|Reistips|Reacties uitgeschakeld voor De beste tips om zolang mogelijk jouw travel vibe vast te houden!

About the Author:

Een kijkje in het leven van een roodharige! Wat super leuk dat jij vandaag mijn artikel hebt gelezen. Mijn naam is Amy, woonachtig in Breda en 28 jaar oud! Naast mijn fulltime baan in de gehandicaptenzorg ben ik mede organisator bij de Roodharigendag. Maar natuurlijk heb ik ook weleens vrije tijd waarin ik veel reis, leuke dingen doe met vrienden maar soms ook heerlijk in mijn hangmat op mijn balkon kan genieten van een goed tijdschrift. Dit alles en nog veel meer deel ik met jullie op mijn pagina! Mocht je meer over mij willen weten of een vraag willen stellen kan dat altijd via info@astoldbyaginger.nl