Een echte reiziger? Dan herken je vast deze tekenen.

Een echte reiziger? Dan herken je vast deze tekenen.

Als je ene reis is is afgelopen, kun je niet wachten op de volgende alweer te plannen. Jouw hele pinterest account staat vol met landen die je graag wilt zien en op de volgende vragen kun je jij JA antwoorden, dan ben jij geboren om te reizen!

Oké, dat niet iedereen snapt dat jij van reizen houd is te begrijpen? Waarom wil je toch elke keer weer iets nieuws zien, en waarom is één keer per jaar op vakantie gaan niet genoeg? Kan jij er niets aan doen, het is gewoon zoals je bent! Hoeveel vragen kun jij afvinken?

JE VIND REIZEN BELANGRIJKER DAN EEN JE CARRIÈRE

50 uur in de week werken en nooit langer dan een week vrij nemen, dat is niet voor jou weggelegd. Liever een minder “goede” baan waar je meer vrijheid hebt dat is voor jou meer geld waard.

JE BENT SNEL VERVEELD!

Maar niet tijdens het wachten op een bus of vliegtuig, maar wel in het leven je wilt vaak wat anders! Wat is het volgende? Geen week hoeft van jou hetzelfde te zijn. Je krijgt dan ook rillingen van het woord sleur en burgerlijk.

JE BENT GEDULDIG

Klagen over het weer of dat de NS vertraging heeft?? Dat doe je niet! Na je ervaringen in alle landen, maar vooral Azië, ben jij wel wat gewend! De bevolking leeft daar namelijk niet met de tijd. En jij vermaakt je wel, no worries!

JE HEBT ALTIJD EEN BUCKETLIST MET LANDEN DIE JE NOG GRAAG WILT ZIEN!

Jij kan wel vijf bestemmingen opnoemen waar je nog graag een keer heen wilt. Maar als je die hebt gezien, krijg je alweer nieuwe bestemmingen in je hoofd!

JE BENT NIET VIES VAN EEN DORM OF EEN GEDEELDE BADKAMER

Oké, je houd heus wel ene beetje van luxe. Maar zonder hostels had je nooit zoveel kunnen reizen en mensen ontmoeten toch?

JE HEBT EEN STEVIGE MAAG EN LUST BIJNA ALLES

Of je nu in Bali, Thailand, Peru of Spanje bent die kruiden kun je gewoon eten en je staat dan ook overal voor open om te proberen.

JE BENT NIET BANG IN HET VERKEER

Reizen in een druk land, aan de andere kant van de weg rijden het doet je eigenlijk niet zoveel. Jij stapt gewoon in Vietnam op een scooter of in Spanje in een BlaBla car.

INPAKKEN KUN JE SUPER SNEL

Een backpack inpakken, lastig?? Voor jou niet. Je bent zo ervaren en weet precies wat je wel en niet nodig hebt.

JE KUNT JE ZELF GOED VERMAKEN.

Je kunt goed dingen alleen doen, zoals alleen koffie drinken op een terras of alleen uit eten gaan! Allemaal prima te doen. Socializen is leuk, maar soms is het ook heerlijk om even alleen te zijn.

JE BENT EEN SOCIAAL MENS!

Last but not least! Een praatje aanknopen met een vreemde, geen probleem toch?? Jij vindt het juist leuk om elke keer weer nieuwe verhalen te horen en andere mensen te leren kennen.

Blote voeten, wilde haren, ik wil avonturen en herinneringen sparen

 

Op hoeveel vragen kun jij ja antwoorden?? Wat wordt je volgende bestemming?

By | 2017-10-20T09:28:33+00:00 september 2nd, 2016|Reistips|Reacties uitgeschakeld voor Een echte reiziger? Dan herken je vast deze tekenen.