Fabel of Feit: Roodharige hebben minder haren!

Het is weer echt herfst weer en je ziet ze vast overal liggen, je haren! Soms wordt je er gek van overal vind je ze, in je kleding/in je bad kamer / in je bed / op de bank / OVERAL! Maar is het de waarheid dat roodharige minder haren hebben?

Soms lijkt het alsof roodharigen een enorme bos haar hebben, grappig toch?! Maar de feiten hierover zijn minder waar. Brunettes en blondines hebben namelijk meer haren. Hoe komt het dan dat het soms wel lijkt dat roodharige zoveel haren hebben? Omdat dit vaak dikkere haren zijn!

Gemiddeld hebben wij redheads 90.000 haarzakjes, terwijl blonde mensen 110.00 haarzakjes hebben en brunettes 140.000 haarzakjes.

Zo nu weet je dat ook weer, wist je dit eigenlijk al? En hoe zit het met jou haar uitval in de herfst?

2017-10-20T08:59:46+00:00

About the Author:

Een kijkje in het leven van een roodharige! Wat super leuk dat jij vandaag mijn artikel hebt gelezen. Mijn naam is Amy, woonachtig in Breda en 28 jaar oud! Naast mijn fulltime baan in de gehandicaptenzorg ben ik mede organisator bij de Roodharigendag. Maar natuurlijk heb ik ook weleens vrije tijd waarin ik veel reis, leuke dingen doe met vrienden maar soms ook heerlijk in mijn hangmat op mijn balkon kan genieten van een goed tijdschrift. Dit alles en nog veel meer deel ik met jullie op mijn pagina! Mocht je meer over mij willen weten of een vraag willen stellen kan dat altijd via info@astoldbyaginger.nl