Ginger Discount Card

Ginger Discount Card

Wauw, wisten jullie dat er een ginger discount card bestond?! Ik niet, maar wilde hier wel alles over weten..

De roodharige Richard Macrae vertelde dat dat hij al meer dan 200 dollar heeft verdiend met zijn eigengemaakte roodharige korting kaart. Waaronder in winkels, bars, restaurants en taxis heeft hij de kaart gebruikt en kreeg hij korting.

Op zijn 30e verjaardag kreeg hij van een vriend de kaart als een grap! Maar wat de vriend niet wist, was dat dat de Aberdonian de kaart ook daadwerkelijk ging gebruiken. Mr Macrae was verbaasd om te zien dat er zoveel mensen intuinde.

Mensen maken altijd grapjes over zijn haarkleur, hij bedacht dan ga ik het gebruiken ook! Gedurende 4 jaar gebruikte Mr Macrae de kaart, de komiek, illustrator gaf toe dat hij dit gebruikte als pay-back op de mensen die altijd grapjes maakte.

Deze man heeft met zijn haarkleur honderden euro’s bespaard, wat dus begon als een geintje eindigde als een jackpot.

Hilarisch toch?! Hebben jullie weleens korting gekregen door je rode haar?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By | 2017-10-20T09:09:13+00:00 juli 23rd, 2017|Als een roodharige door het leven!, Lekker Leven, Weetje|Reacties uitgeschakeld voor Ginger Discount Card

About the Author:

Een kijkje in het leven van een roodharige! Wat super leuk dat jij vandaag mijn artikel hebt gelezen. Mijn naam is Amy, woonachtig in Breda en 28 jaar oud! Naast mijn fulltime baan in de gehandicaptenzorg ben ik mede organisator bij de Roodharigendag. Maar natuurlijk heb ik ook weleens vrije tijd waarin ik veel reis, leuke dingen doe met vrienden maar soms ook heerlijk in mijn hangmat op mijn balkon kan genieten van een goed tijdschrift. Dit alles en nog veel meer deel ik met jullie op mijn pagina! Mocht je meer over mij willen weten of een vraag willen stellen kan dat altijd via info@astoldbyaginger.nl