De reden waarom het fantastisch om met je vriendin op vakantie te gaan!

De reden waarom het fantastisch om met je vriendin op vakantie te gaan!

Ben jij wel eens met je beste vriendin op vakantie geweest? Dan herken je deze punten van een vriendinnen vakantie vast!

Inpakken

Wat moet je inpakken? Wat neem jij mee en wat neemt zij mee? Snapchatten! Want het is natuurlijk wel belangrijk dat je het goed op elkaar afstemt en dat je je kleding met elkaar kunt wisselen

Dingen delen

Oké, neem jij je föhn mee? Dan neem ik conditioner mee. Neem jij dat ene leuke spel mee? Dan neem ik dat ene boek mee… En wat dacht je van de tijdschriften ruil?

Kussentje!

Hoe handig is het als je elkaar als kussentje kunt gebruiken tijdens de vliegreis? Maar stiekem is er altijd maar één van jullie die goed kan slapen.

één gedachte.

Doordat jullie elkaar al zó goed kennen, zitten jullie ook vaak op één lijn qua gedachtes. Hoe handig is dat om bijvoorbeeld beslissingen te maken?

Wie speelt de dj?

Doordat jullie samen één spotify abonnement kunnen delen, spelen jullie om de beurt DJ van jullie zelf samengestelde play list.

Ruzie

Doordat jullie toch wel heel veel bij elkaar zijn, krijg je op een gegeven moment irritaties of ruzie. Maar waar gaat het om?! Eigenlijk helemaal niks! Vaak wordt er dan ook hysterisch gehuild na deze ruzie, maar kunnen jullie daarna gelukkig heel hard lachen.

Herinneringen voor het leven

Door een gezamenlijke vakantie te hebben, maken jullie herinneringen voor het leven, waar je het altijd over kunt hebben. Wist je nog, dat… Vooral tijdens avondjes uit ontstaan de leukste en hilarische verhalen.

Wat is voor jou de reden om met je beste vriendin op vakantie te gaan?

By | 2017-10-20T09:31:51+00:00 augustus 4th, 2016|Reistips, Vrienden|Reacties uitgeschakeld voor De reden waarom het fantastisch om met je vriendin op vakantie te gaan!