Reistips 2017-08-16T12:50:26+00:00

Instagram

Reis Tips

Een echte reiziger? Dan herken je vast deze tekenen.

Als je ene reis is is afgelopen, kun je niet wachten op de volgende alweer te plannen. Jouw hele pinterest account staat vol met landen die je graag wilt zien en op de volgende vragen kun je jij JA antwoorden, dan ben jij geboren om te reizen!

Oké, dat niet iedereen snapt dat jij van reizen houd is te begrijpen? Waarom wil je toch elke keer weer iets nieuws zien, en waarom is één keer per jaar op vakantie gaan niet genoeg? Kan jij er niets aan doen, het is gewoon zoals je bent! Hoeveel vragen kun jij afvinken?

(meer…)

Dit zijn de 10 veiligste landen om te reizen

Het institute of Economics and Peace maakt ieder jaar de zogenaamde Global Peace Index, een lijst die laat zien wat de 10 veiligste landen zijn van de wereld. Tijdens deze zoektocht wordt er gekeken naar 24 verschillende factoren, dit resulteert in een lijst met de 10 veiligste landen De wereldwijde conclusie is dat de wereld over het algemeen het afgelopen jaar onveiliger geworden is. Daarnaast zijn er ook grotere verschillen. De landen waar het relatief veilig was, zijn veiliger geworden en terwijl de situatie in onveilige landen verslechterd is.

(meer…)