Sproetjes, een bleke huid iets wat bij het ginger zijn hoort!

Sproetjes, een bleke huid iets wat bij het ginger zijn hoort!

Zodra het zomer is, is het weer zover tijd voor rokjes/jurkjes/korte broeken/t-shirts/bikini’s en elk jaar weer worden er dan opmerkingen gemaakt over mijn witte benen en blanke huid. Soms zou ik mer er graag wat minder van aantrekken, maar dat lukt helaas niet altijd. Toch probeerde ik van alles, zoals bruin zonder zon een zonnebank van alles. Maar hoe zit het precies.

De opmerkingen, je moet wat vaker in de zon en jij kan ook wel ene kleurtje gebruiken, of je bent wel wit heh! Deze opmerkingen werden zelfs gemaakt na mijn rondreis van 10 maanden.

En ja ik heb een witte huid, sproeten en rood haar.. Maar hoe kan je daar nou het beste mee omgaan. Dezelfde vraag werd gesteld door Ellen op de website omdenken.  Zij kreeg veel tips waaronder.

  • Je kunt een wede vraag stellen: heb jij daar een probleem mee?
  • Wist je dat het in china juist een teken is van rijkdom?! Lees het hier..
  • Je kunt bijvoorbeeld zeggen, ik ben gewoon wit geboren is de nieuwe mode toch?! en.. Vroeger in de betere tijd voor de Adel was een witte huid erg chic. en… ik ben nog op zoek naar iemand die witter is dan ik. In Groot-Brittannië lukte dat bijna altijd.
  • Je kan leren te accepteren en te bedenken dat je een lelieblanke huid hebt met sproeten en met de reactie. hoezo?! Vind jij mij dan niet mooi?!
  • Je kunt ook zeggen, als je nou een zonnebril opzet dan kun jij zien dat het wel mee valt.
  • Wit is het nieuwe bruin!
  • meer opmerkingen kun je lezen onder het facebook bericht van omdenken!
By | 2017-10-20T09:08:49+00:00 juli 30th, 2017|Als een roodharige door het leven!, Lekker Leven|Reacties uitgeschakeld voor Sproetjes, een bleke huid iets wat bij het ginger zijn hoort!

About the Author:

Een kijkje in het leven van een roodharige! Wat super leuk dat jij vandaag mijn artikel hebt gelezen. Mijn naam is Amy, woonachtig in Breda en 28 jaar oud! Naast mijn fulltime baan in de gehandicaptenzorg ben ik mede organisator bij de Roodharigendag. Maar natuurlijk heb ik ook weleens vrije tijd waarin ik veel reis, leuke dingen doe met vrienden maar soms ook heerlijk in mijn hangmat op mijn balkon kan genieten van een goed tijdschrift. Dit alles en nog veel meer deel ik met jullie op mijn pagina! Mocht je meer over mij willen weten of een vraag willen stellen kan dat altijd via info@astoldbyaginger.nl