Top 6 leukste café’s en restaurants in Reykjavik.

Top 6 leukste café’s en restaurants in Reykjavik.

In Reykjavik de hoofdstad van IJsland zijn veel leuke restaurants en cafés, maar welke zijn het leukste? En waar kan je het lekkerst eten?! 

C is for Cookie

Begin je dag bij C is for Cookie, hier kan je genieten van een lekker ontbijtje en een lekkere kop koffie. Bij een filterkoffie mag je een gratis refill pakken, het is een klein maar gezellig zaakje waar je rustig zit en waar je gratis wifi kunt vinden. Maar je vind er ook eigen gebakken cake/taart/koekjes. Het is gewoon een geweldig klein cafe!

The laundromat cafe

Een super leuke plek om heerlijk te hangen tijdens een regenachtige dag. The Laundromat Cafe een super gezellige sfeer als je binnen stapt, waar je ook niet te lang op je eten hoeft te wachten. Fijne achtergrond muziek maakt het fijn om even een potje te kaarten of een boek te lezen.

Glo

Glo heeft als doel het gemakkelijk te maken voor mensen die het druk hebben en graag iets nieuws willen uitproberen. Heerlijk eten wat gezond is voor je lichaam en spirit. Een goed restaurant voor de vegetariër onder ons. Je kiest een gerecht en daarnaast mag je drie andere kleine gerechten kiezen.

Kaffibarinn

Kaffibarinn een leuke koffiebar overdag en een superleuke bar voor in de avond.Een cafeetje waar de locals graag even naar binnen wandelen. Veel verschillende soorten bier en de prijzen vallen mee. In de avond vind je hier vaak live muziek!

Bravó

Bravó niet alleen heeft deze bar een kleurrijke buitenkant ook de binnenkant in zeker zo kleurrijk! Heerlijke plek om te relaxen  en een biertje te drinken. De muziek is relaxt wat ook zeker een goede plus geven. De happy hour is overigens van 11:00 tot 20:00 uur!

Public House

Public House een plek waar je heerlijke maar niet goedkope tapas kan eten in Reykjavik. Een leuke hippe plek  maar klein restaurant. Helaas staat de muziek soms wel wat hard, maar dit is niet ergerlijk. Om dit restaurant binnen te komen is het verstandig om van te voren een reservering te maken!

 

Wist je dat

  • je bijna in alle restaurants en cafés gratis water kan pakken bij de bar?
  • je vaak aan de bar moet bestellen?!
  • als je het budget in de gaten wilt houden je niet perse iets te drinken hoeft te bestellen omdat je toch water bij het eten krijgt?!
  • de meeste bars een happy hour hebben, maar dit wel even in de gaten moet houden anders heb je straks een verassing tijdens het betalen.
  • Als je toch op zoek bent naar die leuke cafés kijk dan ondertussen naar de prachtige en gave streetart! Op elke hoek van de straat is namelijk wel iets te vinden!
  • Je vlakbij de haven iedere weekend een super leuke markt kunt vinden? Waar je ook kunt ontbijten?!

Waar kun je welk restaurant vinden? > klik hier!

 

Wat is jouw favoriete restaurant/bar??

 

By | 2017-10-20T09:09:31+00:00 juli 21st, 2017|Europa, IJsland, Steden|Reacties uitgeschakeld voor Top 6 leukste café’s en restaurants in Reykjavik.

About the Author:

Een kijkje in het leven van een roodharige! Wat super leuk dat jij vandaag mijn artikel hebt gelezen. Mijn naam is Amy, woonachtig in Breda en 28 jaar oud! Naast mijn fulltime baan in de gehandicaptenzorg ben ik mede organisator bij de Roodharigendag. Maar natuurlijk heb ik ook weleens vrije tijd waarin ik veel reis, leuke dingen doe met vrienden maar soms ook heerlijk in mijn hangmat op mijn balkon kan genieten van een goed tijdschrift. Dit alles en nog veel meer deel ik met jullie op mijn pagina! Mocht je meer over mij willen weten of een vraag willen stellen kan dat altijd via info@astoldbyaginger.nl