Travel 2017-08-16T12:52:37+00:00

Instagram

Travel

De Brabantse Biesbosch, een prachtig natuurgebied en zo dichtbij!

Niet ver bij mij vandaan vind je het prachtige natuurgebied de Biesbosch, een gebied wat tijdens mijn jeugd een belangrijke rol speelde doordat ik hier eigenlijk elk weekend te vinden was met mijn ouders, broer en vrienden. Varen, surfen, zeilen, zwemmen, kampvuurtjes maken, hutten bouwen, de hond uitlaten het kon en kan er allemaal . Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vriend en schoonouders het natuurlijk schoon gaan bekijken van dit gebied. Hoe en wat wij hebben gedaan, kun je hier terug lezen.

(meer…)

Please take me back to beautiful Peru

Het is alweer twee weken geleden, twee weken die vooral in het teken stonden van ons nieuwe huis bewoonbaar & gezellig maken en starten bij ons nieuwe werk! Maar dat neemt niet weg dat we nog een prachtige reis door Peru hebben gemaakt. Want wauwie wauw wat een mooi land zeg, en het eten.. Het water loopt nog steeds in mijn mond! Maar wat hebben nog meer gedaan?

(meer…)

Spanje, het land van de tapas/gazpacho/vino/cerveza maar wat betekende het nog meer?

De afgelopen acht maanden heb ik veel gereisd en verschillende soorten werk gedaan. Allemaal in het buitenland en het grootste deel was in Azië maar ik ging ook naar Spanje. de aankomende weken ga ik jou mee terug nemen naar de 3 belangrijkste landen waar ik de afgelopen tijd ben geweest. Wat heb ik daar nou precies gedaan, wat heb ik er geleerd, welke steden heb ik bezocht en natuurlijk wat inside tips kan ik jou geven.

Aankomende week staat Spanje centraal, het land waar ik bij een Catalaans gezin woonde en waar ik een nieuwe taal leerde.

(meer…)

Nepal een prachtig land om te reizen, te hiken, te werken en te wonen!

De afgelopen acht maanden heb ik veel gereisd en verschillende soorten werk gedaan. Allemaal in het buitenland en het grootste deel was in Azië, de aankomende weken ga ik jou mee terug nemen naar de 3 belangrijkste landen waar ik de afgelopen tijd ben geweest. Wat heb ik daar nou precies gedaan, wat heb ik er geleerd, welke steden heb ik bezocht en natuurlijk wat inside tips kan ik jou geven.

Aankomende week staat het mooie en indrukwekkende land Nepal centraal.

(meer…)

BALI het eiland waar ons avontuur begon!

De afgelopen acht maanden heb ik veel gereisd en verschillende soorten werk gedaan. Allemaal in het buitenland en het grootste deel was in Azie, de aankomende weken ga ik jou mee terug nemen naar de 3 belangrijkste landen waar ik de afgelopen tijd ben geweest. Wat heb ik daar nou precies gedaan, wat heb ik er geleerd, welke steden heb ik bezocht en natuurlijk wat inside tips kan ik jou geven.

Aankomende week staat het prachtige eiland Bali in het middelpunt, de plek waar ik mijn reis begon.

(meer…)

Wat te doen in Valencia als je er korter bent dan één dag

Het vijfde land wat ik de afgelopen 8 maanden heb bezocht is natuurlijk Spanje. Nu was ik daar natuurlijk aan het werk als au-pair in de maanden juli en augustus. Maar gedurende de week van 30 juli tot en met 7 augustus was ik een weekje vrij in deze week heb ik vier verschillende steden bezocht waar ik jullie graag de leukste tips voor wilt geven. Deze week kun je alles terug lezen over de vierde stad die ik heb bezocht.

(meer…)

Wat kun je doen als je maar één dag in Granada bent?

Het vijfde land wat ik de afgelopen 8 maanden heb bezocht is natuurlijk Spanje. Nu ben ik hier natuurlijk aan het werk als au-pair in de maanden juli en augustus. Maar gedurende de week van 30 juli tot en met 7 augustus was ik een weekje vrij in deze week heb ik vier verschillende steden bezocht waar ik jullie graag de leukste tips voor wilt geven. Deze week kun je alles terug lezen over de derde stad die ik heb bezocht.

(meer…)