Waarom vrouwen bier zouden moeten drinken.

Waarom vrouwen bier zouden moeten drinken.

Vrouwen en bier.. Kan het wel of kan het niet? Hier is altijd een grote discussie over. Mannen schijnen het niet aantrekkelijk te vinden.. Maar dat is een mythe ik ken een aantal mannen die het juist super sexy vinden.. Waarom?

1. Drink wat jij zelf wilt!

Bier drinken is niet vrouwelijk. Maar wel sexy aldus mijn vriend. Hij vind het stoer als vrouwen bier drinken en zelf hun eigen beslissingen nemen. Waarom niet drinken wat jij zelf zelf lekker vind?

2. Bier is goedkoopst tijdens het stappen!

Tijdens het uitgaan is bier goedkoper dan wijn of cocktails. Vandaar dat altijd zoveel studenten bier drinken. Vooral als jij ervoor kiest om low budget te stappen kun je beter bier drinken dan goedkope wijn. Daarbij is de kater vaak minder als je bier drinkt dan wanneer je wijn hebt gedronken.

3. Bier is hip!

Er komen steeds meer verschillende soorten bieren op de markt, er is een bierkaart en er zijn zelf speciaal biercafé’s. Ben je weleens in Brussel geweest? Daar heb je het delirium café, wauw op die kaart staan wel meer dan 150 verschillende bieren. Een echte aanrader dus. Er

4. Bier bevat evenveel calorieën als wijn

Wist jij het al? Ik nog niet, tijdens het schrijven van dit artikel kwam ik daarachter. In één standaard glas bier zit 100 calorieën in een glas wijn precies hetzelfde. Het verhaal over dat één biertje evenveel is als een boterham met kaas klopt ook niet helemaal, een boterham met kaas is zelf meer calorieën.

5. Bier is gezond

Het is zelfs een vitaminebom! Als je bier analyseert kom je erachter dat het bomvol gezonde voedingsstoffen zit. Naast dat er proteïne en mineralen inzitten zit het ook vol met calcium. Wat weer goed is voor je botten.

6. Bier is een goede dorstlesser

Er zit bijna geen suiker in een normaal biertje. In een colaatje zit veel suiker, maar dat wist je natuurlijk al. In een cola zit ongeveer zeven scheppen suiker en in een glas sinaasappelsap zes maar in bier maar één. Bier bestaat maar liefst uit 93% water. Bier helpt ook met het verhogen van de productie gal. Dit werkt helpt om jouw voedsel te verteren.

7. Je word knap van bier drinken

Naast dat jij er super stoer en sexy uitziet als je een biertje drinkt! Word je er ook nog knap van. Bier is gemaakt van gerst en is rijk aan feralazuur een krachtige anti-oxidant die je huid beschermt tegen de zon. Deze voedingstof zit bijvoorbeeld ook in tomaten, maïs en rijst. De donkere bieren zijn helaas een stuk minder gezond, dit komt namelijk door de hoge zuurgraad.

Na het lezen van dit artikel heb je toch gewoon trek gekregen in een biertje? Wat is jouw favoriete bier?

By | 2017-10-20T09:36:33+00:00 mei 31st, 2016|Eten & Drinken, Lekker Leven|Reacties uitgeschakeld voor Waarom vrouwen bier zouden moeten drinken.

About the Author:

Een kijkje in het leven van een roodharige! Wat super leuk dat jij vandaag mijn artikel hebt gelezen. Mijn naam is Amy, woonachtig in Breda en 28 jaar oud! Naast mijn fulltime baan in de gehandicaptenzorg ben ik mede organisator bij de Roodharigendag. Maar natuurlijk heb ik ook weleens vrije tijd waarin ik veel reis, leuke dingen doe met vrienden maar soms ook heerlijk in mijn hangmat op mijn balkon kan genieten van een goed tijdschrift. Dit alles en nog veel meer deel ik met jullie op mijn pagina! Mocht je meer over mij willen weten of een vraag willen stellen kan dat altijd via info@astoldbyaginger.nl